home


Intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu

Zuid IIIIndustrielaan 189320 Aalst (Erembodegem)T (053) 83 88 48F (053) 83 44 22info@ilva.beRoute

Afvalinzameling AFVALKALENDER I NIEUWSARCHIEF I SITEMAP      

Containerverhuur Weekend

Wie een festiviteit organiseert en daar heel wat afval van heeft, kan bij ILvA een container huren tijdens het weekend. Een mosselfeest of een BBQ kan heel wat afval met zich meebrengen. Dit in vuilniszakken aanbieden, kan wel wat overlast teweegbrengen, omdat de normale inzameling tweewekelijks gebeurt en dit dus niet altijd vlak na het feest gebeurt. Daarom kan een container worden gehuurd tijdens het weekend. Verschillende groottes zijn mogelijk. Ze worden geleverd op vrijdag en op maandag opnieuw opgehaald.

De vereniging of particulier die van dergelijke container gebruik wenst te maken, kan dit doen aan een tarief dat overeenkomt met het aantal vuilniszakken dat anders zou worden gebruikt plus de transportkost.
U kan naast aanvullend aan de containers voor restfractie ook een container reserveren voor verpakkingsglas (glazen, flessen, bokalen,…). De inzameling van glas is gratis.

Het huren van een weekendcontainer kan in alle ILvA-gemeenten.
Opgelet! De containers moeten geplaatst worden op een vlakke en verharde ondergrond aan de straatkant, zodat ze bereikbaar zijn voor de vrachtwagen en elektrische transpallet. De containers mogen dus niet op een kiezelparking, grasplein of zachte berm worden geplaatst.
Om een container te reserveren, vult u onderstaand document in.

<< 20150624 aanvraagformulier weekendverhuring.doc >>