home


Intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu

Zuid IIIIndustrielaan 189320 Aalst (Erembodegem)T (053) 83 88 48F (053) 83 44 22info@ilva.beRoute

E-loket AFVALKALENDER I NIEUWSARCHIEF I SITEMAP      

Aanvraagformulieren

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende aanvraagformulieren van ILvA die je online kan invullen.

 Bestelling
Plaats hier uw bestelling voor huisvuilzakken. Opgelet: Enkel geregistreerde gebruikers kunnen hier gebruik van maken.
 
 Educatief materiaal
Heeft u vragen over het aanbod aan educatief materiaal? ILvA beschikt over kant-en-klare lessenpakketten, een recyclagekoffer en een compostkoffer. Vul hier uw gegevens in en ILvA contacteert u zo snel mogelijk.
 
 Geleide bezoeken

Wenst u met de klas of als vereniging een bezoek te brengen aan recyclagepark of de deponie te Vlierzele? Heeft u hierover vragen? Vul dan hieronder uw gegevens in en ILvA contacteert u zo snel mogelijk.

 
 Infosessies

Wenst u meer te weten te komen over de activiteiten van ILvA? Heeft u graag nog eens alle sorteerregels op een rijtje? Vul hier uwgegevens in en ILvA contacteert u zo snel mogelijk om een afspraak te maken.

 
 Jaarverslag
Wenst u een gedrukt exemplaar van het jaarverslag? Vul dan hier uw gegevens in en we bezorgen u zo snel mogelijk een exemplaar. U kan de jaarverslagen ook terugvinden op deze website onder Informatie.
 
 Jobs
Heb je vragen over een bepaalde vacature? Of wens je spontaan te solliciteren? Vul dan hier je gegevens in.
 
 Klachten
Via dit kanaal kunt u ook uw klachten betreffende de ophaling van de verschillende fracties overmaken aan ILvA. Gelieve uw klacht zo precies mogelijk te omschrijven en vermeld indien bekend, de nummerplaat of het nummer van het eventueel betrokken ophaalvoertuig.
 
 Nieuwsbrief ILVARIA
Wenst u graag onze tweemaandelijkse nieuwsbrief toegestuurd te krijgen? Vul dan hier uw gegevens in en we bezorgen u zo snel mogelijk een exemplaar. U kan ook inschrijven voor de digitale nieuwsbrief via de homepagina.
 
 Ophaling grof huisvuil

Vraag hier een ophaling van uw grof huisvuil aan. Meer informatie vindt u op deze website onder  Afvalinzameling.