home


Intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu

Zuid IIIIndustrielaan 189320 Aalst (Erembodegem)T (053) 83 88 48F (053) 83 44 22info@ilva.beRoute

Nieuws AFVALKALENDER I NIEUWSARCHIEF I SITEMAP      

 ILvA-vuilniszakken krijgen nieuwe opdruk
 
30/12/2016

De opdruk van de ILvA-vuilniszakken verandert vanaf januari 2017. De gemeente waar je je afval aanbiedt, zal niet langer op de gele zak worden gedrukt. Alle gele zakken in de 15 aangesloten steden en gemeenten zullen er hetzelfde uitzien. Ze krijgen enkel het ILvA-logo vermeld. Op de wikkel rond de rol komen alle 15 gemeentenamen.

Je oude zakken kan je zeker nog blijven gebruiken tot je voorraad op is. Het kan zelfs zijn dat je de komende maanden nog zakken kan kopen waar de gemeentenaam wel nog op staat. De verkooppunten waar je je zakken koopt, kunnen hun oude rollen immers blijven verkopen tot de voorraad op is. We nemen de correct aangeboden zakken mee, met en zonder gemeentenaam. Ook zakken van een andere ILvA-gemeente dan waar je woont, nemen we mee. Zakken van gemeenten die niet tot ILvA behoren, nemen we uiteraard nooit mee.

Op vraag van de PMD-ploegen zal ook de PMD-zak worden aangepast. Het ILvA-logo zal groter gedrukt worden, zodat de laders gemakkelijker kunnen zien of de aangeboden blauwe zak niet van een andere gemeente of intercommunale komt.<< Terug